کتـاب «معنویت علوی و دنیای امروز» به کوشش حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمیدرضا مطهری

کتـاب «معنویت علوی و دنیای امروز» که به کوشش حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمیدرضا مطهری، در بردارنده مقالاتی در حوزه عدالت است که در همایش امام علی(ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز می‌باشد.

کتاب «معنویت علوی و دنیای امروز»

معنویت به عنوان گمشده جهان امروز توجه بسیاری از پژوهشگران را به خود جلب کرده است. کاویدن معنویت و جایگاه آن در سیره معصومان (علیهم السلام) و ارائه الگوی مناسب به جامعه امروز می‌تواند انسان تشنه امروز را سیراب کند. این مهم در اندیشه و سیره امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) از جایگاه ممتازی برخوردار است. اثر حاضر دربردارنده مقالاتی است که در همایش «امام علی(علیه السلام) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز» معنویت علوی(علیه السلام) را بررسی نموده و تلاش می‌کند نمونه ارزشمندی به جامعه امروز ارائه دهد.